Over ZB

ZB importeert al meer dan 25 jaar anjers uit het prachtige Colombia. Onder de naam ZB horen de speciaal, op topkwaliteit, geselecteerde kwekers. Door de goede relaties die al in een ver verleden zijn opgebouwd zijn de lijnen met deze kwekers kort. Wij kunnen hierdoor jaarrond een regelmatige aanvoer en kwaliteit van onze Anjers en Tros Anjers garanderen.

ZB biedt een zeer uitgebreid assortiment import Anjers en trosanjers aan. De anjers komen 6 keer per week binnen en dankzij een hoge omloopsnelheid kunnen wij dagelijks een vers product aanbieden. Onze kracht ligt in topkwaliteit, dagelijkse aanvoer, concurrerende prijzen en uitstekende service! 

 

Van order tot klant in minder dan 48 uur

De bloemenhandel wordt regelmatig 'snelle handel' genoemd ... en dat is niet voor niets! In onderstaand schema kunt u goed zien dat het nog geen 48 uur duurt voordat de bestelde handel in Colombia geoogst, verpakt, verzonden- en na het arriveren op Schiphol verkoop klaar gemaakt wordt. Dankzij korte lijnen met de kwekers en cargo maatschappij kunnen wij werken met een snelheid als deze. ZB krijgt maar liefst 6 verse zendingen per week binnen; onderstaand schema is een voorbeeld van een weekend zending.