Producten

Het assortiment van ZB bestaat uit een uitgebreid pakket import anjers en trosanjers. Dankzij dit uiteenlopende pakket kunnen wij voldoen aan de wensen van een diverse groep afnemers. Daarnaast kunnen wij door goede relaties met de Colombiaanse kwekers, uw bestelling aan laten passen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om: een andere lengte, doosaantal, rijpheidsstadium, stuks per bos, specifieke mixen e.d. ... wij kunnen het voor u organiseren!

Gold Line - trots van ZB!
In het assortiment van ZB treft u ook de 'Gold Line' aan. Deze anjers, welke te herkennen zijn aan de gouden hoes, zijn het 'neusje van de zalm'. De Gold Line bevat exclusieve soorten die enkel en alleen bij ZB verkrijgbaar zijn. Deze anjers zijn, net als de rest van het assortiment van ZB, niet verkrijgbaar op de klok.  De Gold Line bestaat uit topkwaliteit anjers met een perfect rijpheidsstadium die met de grootste zorg voor u zijn geselecteerd!


24/7 Anjers bestellen in onze Webshop!

Via onze webshop heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot een exclusief en uitgebreid assortiment van de beste Colombiaanse kwekers. Vraag uw eigen inlogcode aan en bestel al uw anjers en trosanjers simpel en snel online! Onze webshop is ook te benaderen via Smartphone of Tablet. 

Uw Colombiaanse anjers besteld? Dan zorgt ZB voor een snelle en correcte afhandeling van uw order, geleverd op de juiste locatie op de door u geselecteerde dag.

Een kijkje nemen in de webshop? Vraag dan geheel vrijblijvend een inlogcode aan via ons registratieformulier. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Peter Hoek 06 132 899 41 

Naar registreren

Ook voor Smartphone